Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lycka

 

Synonymer till lycka

Engelsk översättning av lycka

  • luck

Sökvolym på internet för lycka

Sökvolymen för lycka är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om lycka

Vi har totalt sju synonymer till lycka, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för lycka, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet lycka

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet lycka i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till lycka

Ord som innehåller eller liknar lycka: bakom lyckta dörrar, det misslyckades helt, förolyckas, göra någon djupt olycklig, kapitalt misslyckande, komma igen efter svåra misslyckanden, lita på sin lycka, löjlig och misslyckad text, lyckad, lyckad yrkesutveckling, lyckades, lyckans ost, lyckas

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av lycka

lycka synonym
andra ord för lycka
lycka betyder
exempel lycka
lycka förklaring
definition lycka
lycka i en mening
stavning lycka
lycka annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lycka synonymt med både glädje och fröjd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)