Synonymerna.se logotyp

Synonymer till löjlig

 

Synonymer till löjlig

Engelsk översättning av löjlig

  • ridiculous

Sökvolym på internet för löjlig

Sökvolymen för löjlig är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om löjlig

Vi har totalt tretton synonymer till löjlig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för löjlig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet löjlig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet löjlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till löjlig

Ord som innehåller eller liknar löjlig: bitskt förlöjligande, förlöjliga, förlöjliga , förlöjligande, förlöjligat, göra löjlig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av löjlig

löjlig synonym
andra ord för löjlig
löjlig betyder
exempel löjlig
löjlig förklaring
definition löjlig
löjlig i en mening
stavning löjlig
löjlig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är löjlig synonymt med både fjantig och stollig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)