Synonymerna.se logotyp

Synonymer till legotillverkning

 

Synonymer till legotillverkning

anglicism
outsourcing

Sökvolym på internet för legotillverkning

Sökvolymen för legotillverkning är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är legotillverkning

Mer information om legotillverkning

Vi har totalt en synonym till legotillverkning, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för legotillverkning inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet legotillverkning

  • Antal bokstäver: 16
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 11

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av legotillverkning

legotillverkning synonym
andra ord för legotillverkning
legotillverkning betyder
exempel legotillverkning
legotillverkning förklaring
definition legotillverkning
legotillverkning i en mening
stavning legotillverkning
legotillverkning annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är outsourcing synonymt med legotillverkning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)