Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kvarn

 

Synonymer till kvarn

Engelsk översättning av kvarn

  • mill

Sökvolym på internet för kvarn

Sökvolymen för kvarn är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kvarn

Vi har totalt en synonym till kvarn, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för kvarn, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kvarn

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet kvarn i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till kvarn

Ord som innehåller eller liknar kvarn: akvarell, akvarellfärg, akvarium, älskvärd, är kvar, både äta kakan och ha den kvar, det som är kvar, ej önskvärd, få vatten på kvarn, få vatten på sin kvarn, fattigkvarter, friskvård, friskvårdscenter, ha kvar, hålla kvar, hålla sig kvar, håller kvar, hålls kvar, hälso- och sjukvårdslagen

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kvarn

kvarn synonym
andra ord för kvarn
kvarn betyder
exempel kvarn
kvarn förklaring
definition kvarn
kvarn i en mening
stavning kvarn
kvarn annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mölla synonymt med kvarn, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)