Synonymerna.se logotyp
 

Vad betyder kungahuset

Vi saknar tyvärr synonymer till ordet kungahuset i vår databas, däremot innehåller vår databas fem exempelmeningar på hur ordet kungahuset kan användas i en mening, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för kungahuset

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet kungahuset kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand. Om meningen är hämtad från en officiell källa finner ni en länk till källan till höger om meningen.

 1. Beskedet om prins Philip kommer efter en förmiddag av vilda spekulationer kring brittiska kungahuset.  
 2. Den ena av männen är rådgivare till kungahuset, den andra har arbetat för landets underrättelsetjänst.  
 3. Meghan och Harry, hertig och hertiginna av Sussex, valde förra året att lämna det brittiska kungahuset.  
 4. Stämmer det så är det helt förödande för det brittiska kungahuset, säger Stefan Åsberg i Morgonstudion.  
 5. I stället är prins William på plats för att representera kungahuset och överräcka bucklan till vinnaren.  

Exempelmeningarna är till stor del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar, böcker och Wikipedia används också.


Engelsk översättning av kungahuset

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet kungahuset.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "kungahuset" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet kungahuset förekommer det i genomsnitt ca. 18100 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till kungahuset

I vår databas över ord finns 2 ord som innehåller eller liknar kungahuset.


Mer information om kungahuset

Andra sätt att lära sig mer kring vad kungahuset betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av kungahuset är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om kungahuset

 • Antal bokstäver: 10
 • Antal vokaler: 4
 • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för kungahuset i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 19
 • Ordets poäng i Betapet: 21
 • Ordets poäng i WordFeud: 21

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.