Synonymerna.se logotyp

Synonymer till Kr

 

Synonymer till Kr

förkortning för grundämne
krypton

Engelsk översättning av kr

  • kronor

Sökvolym på internet för Kr

Sökvolymen för Kr är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är kr

Mer information om Kr

Vi har totalt en synonym till Kr, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för Kr, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad kr betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till kr. Exempelvis kan man söka efter andra ord för kr samt även hur man stavar till kr. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av kr eller en mer djupgående förklaring av kr egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till kr är att leta efter antonymer till kr, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om Kr

  • Antal bokstäver: 2
  • Antal vokaler: 0
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för Kr i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till Kr

Ord som innehåller eller liknar Kr: acetonkroppar, ackreditera, ackrediterad, ackrediterade, ackreditering, akrasia, akribi, akrobat, akrobatik på häst, akrocyanos, akromatisk, akromatopsi, akronym


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är krypton synonymt med Kr, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)