Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kornig

 

Synonymer till kornig

Engelsk översättning av kornig

  • grainy

Sökvolym på internet för kornig

Sökvolymen för kornig är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kornig

Vi har totalt fyra synonymer till kornig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för kornig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kornig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet kornig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till kornig

Ord som innehåller eller liknar kornig: ekokörning, finkornig, finkornig gips, grovkornig, grovkornig snö, körning, kornisch, skonsam körning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kornig

kornig synonym
andra ord för kornig
kornig betyder
exempel kornig
kornig förklaring
definition kornig
kornig i en mening
stavning kornig
kornig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kornig synonymt med både granulär och granulerad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)