Synonymerna.se logotyp

Synonymer till komplimerade

 

Synonymer till komplimerade

Engelsk översättning av komplimerade

 • compliment

Exempelmeningar för komplimerade

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet komplimerade kan användas.

 1. Till en början komplimerade hon bara mina stilfulla kläder, men sedan även min vårdade ansiktsbehåring.
 2. Nisse var en perfekt gentleman och komplimerade Kersting gång på gång samtidigt som han bjöd henne på drink efter drink.
 3. Här kan ni smaka på specialrätter såsom våra komplimerade pizzor, vår hemgjorda pasta och våra utsökta plankstekar.
 4. Jag minns när en före detta märkesintresserad kollega komplimerade mig för mina nya svarta jeans.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Mer information om komplimerade

Vi har totalt tre synonymer till komplimerade, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för komplimerade, det finns även fyra exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda komplimerade i en mening.

Andra sätt att lära sig mer kring vad komplimerade betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till komplimerade. Exempelvis kan man söka efter andra ord för komplimerade samt även hur man stavar till komplimerade. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av komplimerade eller en mer djupgående förklaring av komplimerade egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till komplimerade är att leta efter antonymer till komplimerade, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om komplimerade

 • Antal bokstäver: 12
 • Antal vokaler: 5
 • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för komplimerade i olika ordspel

 • Ordets poäng i Alfapet: 21
 • Ordets poäng i Betapet: 24
 • Ordets poäng i WordFeud: 23

Närmeord till komplimerade

Ord som innehåller eller liknar komplimerade: komplimera


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är komplimerade synonymt med både berömde och gav beröm, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)