Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till kall blåst

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till kall blåst.


Vad betyder kall blåst

Sett till sin synonym betyder kall blåst ungefär nare, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till kall blåst. Vår databas innehåller även fyra exempelmeningar på hur ordet kall blåst kan användas i en mening, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Exempelmeningar för kall blåst

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet kall blåst kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.

  1. Vad är kall blåst på 4 bokstäver? Det måste vara nare!
  2. Framåt eftermiddagen dök det upp en helt oväntad kall blåst, en riktig nare som trängde tvärs igenom allting
  3. I strålande sol men ganska kall blåst genomförde marinarkeologerna idag dykningar invid Älgövraket i Baggersfjärden.
  4. När hon kom ut ur skogsdungen slog en kall blåst emot henne, inte så stark, men den gick igenom kläderna så att hela kroppen kändes som is.

Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.


Engelsk översättning av kall blåst

Här nedan hittar du den engelska översättningen av frasen kall blåst.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "kall blåst" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen kall blåst förekommer det i genomsnitt ca. 170 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om kall blåst

Andra sätt att lära sig mer kring vad kall blåst betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för kall blåst samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av kall blåst för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till kall blåst, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om kall blåst

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nare synonymt med kall blåst, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.