Synonymerna.se logotyp

Synonymer till indiskretion

 

Synonymer till indiskretion

Antonymer (motsatsord) till indiskretion

Engelsk översättning av indiskretion

  • indiscretion

Sökvolym på internet för indiskretion

Sökvolymen för indiskretion är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om indiskretion

Vi har totalt sex synonymer till indiskretion, samt fyra antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för indiskretion, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet indiskretion

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet indiskretion i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av indiskretion

indiskretion synonym
andra ord för indiskretion
indiskretion betyder
exempel indiskretion
indiskretion förklaring
definition indiskretion
indiskretion i en mening
stavning indiskretion
indiskretion annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är indiskretion synonymt med både frispråkighet och lösmynthet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är diskretion en antonym till indiskretion.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)