Synonymerna.se logotyp

Synonymer till incision

 

Synonymer till incision

medicinsk terminologi
operativt tvärsnitt

Mer information om incision

Vi har totalt en synonym till incision, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för incision inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad incision betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till incision. Exempelvis kan man söka efter andra ord för incision samt även hur man stavar till incision. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av incision eller en mer djupgående förklaring av incision egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till incision är att leta efter antonymer till incision, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om incision

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för incision i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till incision

Ord som innehåller eller liknar incision: incisiv


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är operativt tvärsnitt synonymt med incision, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)