Synonymerna.se logotyp

Synonymer till inbunden

 

Synonymer till inbunden

psykologisk terminologi
introvert

Antonymer (motsatsord) till inbunden

Engelsk översättning av inbunden

  • reserved

Sökvolym på internet för inbunden

Sökvolymen för inbunden är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om inbunden

Vi har totalt tre synonymer till inbunden, samt tre antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för inbunden, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad inbunden betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till inbunden. Exempelvis kan man söka efter andra ord för inbunden samt även hur man stavar till inbunden. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av inbunden eller en mer djupgående förklaring av inbunden egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till inbunden är att leta efter antonymer till inbunden, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om inbunden

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för inbunden i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är inbunden synonymt med både tystlåten och försedd med pärmar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är utåtriktad en antonym till inbunden.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)