Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till id est

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till id est.


Vad betyder id est

Id est är ett latinskt uttryck för "det vill säga", förkortas vanligen som i.e.


Sett till sin synonym betyder id est ungefär i.e., lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till id est. Vår databas innehåller även en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.

Texten uppdaterades senast 2018-03-30


Engelsk översättning av id est

Här nedan hittar du den engelska översättningen av frasen id est.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter frasen "id est" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller frasen id est förekommer det i genomsnitt ca. 480 sökningar på frasen per månad på internet.


Mer information om id est

Andra sätt att lära sig mer kring vad id est betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för id est samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av id est för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till id est, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om id est

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är i.e. synonymt med id est, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.