Synonymerna.se logotyp

Synonymer till horoskop

 

Synonymer till horoskop

Engelsk översättning av horoskop

  • horoscope

Sökvolym på internet för horoskop

Sökvolymen för horoskop är ca. 165000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 165000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om horoskop

Vi har totalt två synonymer till horoskop, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för horoskop, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet horoskop

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet horoskop i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av horoskop

horoskop synonym
andra ord för horoskop
horoskop betyder
exempel horoskop
horoskop förklaring
definition horoskop
horoskop i en mening
stavning horoskop
horoskop annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är horoskop synonymt med både astrologisk prognos och stjärntydning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)