Synonymerna.se logotyp

Synonymer till häpen

 

Synonymer till häpen

Engelsk översättning av häpen

  • amazed, astonished

Sökvolym på internet för häpen

Sökvolymen för häpen är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om häpen

Vi har totalt tio synonymer till häpen, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för häpen, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad häpen betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till häpen. Exempelvis kan man söka efter andra ord för häpen samt även hur man stavar till häpen. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av häpen eller en mer djupgående förklaring av häpen egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till häpen är att leta efter antonymer till häpen, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om häpen

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för häpen i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till häpen

Ord som innehåller eller liknar häpen: göra häpen, häpenhet


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är häpen synonymt med både förvånad och paff, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)