Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gammalt

 

Synonymer till gammalt

Sökvolym på internet för gammalt

Sökvolymen för gammalt är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om gammalt

Vi har totalt två synonymer till gammalt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för gammalt inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet gammalt

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet gammalt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till gammalt

Ord som innehåller eller liknar gammalt: bli gammal, dra något gammalt över sig, en gammal en, få betalt för gammal ost, få för gammal ost, gamma-tokoferol, gammaglobulin, gammal, gammal i gården

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gammalt

gammalt synonym
andra ord för gammalt
gammalt betyder
exempel gammalt
gammalt förklaring
definition gammalt
gammalt i en mening
stavning gammalt
gammalt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är gammalt synonymt med både föråldrat och antikt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)