Synonymerna.se logotyp

Synonymer till gå isär

 

Synonymer till gå isär

Sökvolym på internet för gå isär

Sökvolymen för gå isär är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om gå isär

Vi har totalt en synonym till gå isär, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för gå isär inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet gå isär

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av gå isär

gå isär synonym
andra ord för gå isär
gå isär betyder
exempel gå isär
gå isär förklaring
definition gå isär
gå isär i en mening
stavning gå isär
gå isär annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sönderfalla synonymt med gå isär, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)