Synonymerna.se logotyp

Synonymer till frejdig

 

Synonymer till frejdig

Antonymer (motsatsord) till frejdig

Sökvolym på internet för frejdig

Sökvolymen för frejdig är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om frejdig

Vi har totalt elva synonymer till frejdig, samt två antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för frejdig inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad frejdig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till frejdig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för frejdig samt även hur man stavar till frejdig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av frejdig eller en mer djupgående förklaring av frejdig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till frejdig är att leta efter antonymer till frejdig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om frejdig

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för frejdig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till frejdig

Ord som innehåller eller liknar frejdig: frejdad, frejdiga


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är frejdig synonymt med både glad och hurtig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är aktsam en antonym till frejdig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)