Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fräna

 

Synonymer till fräna

Mer information om fräna

Vi har totalt en synonym till fräna, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för fräna inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet fräna

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet fräna i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till fräna

Ord som innehåller eller liknar fräna: att sticka hemifrån, avlägsen från medel, avlösa från synd, avlöser från synd, avlöst från synd, avlöste från synd, avstå från, avstå ifrån, avstänga från skola, avstår från, avvikning från styrd kurs, bark från korkek, befria från straff, befrielse från skyldighet, biprodukt från socker, bort från munnen, bortse från, bortse från felaktighet, bortser från

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fräna

fräna synonym
andra ord för fräna
fräna betyder
exempel fräna
fräna förklaring
definition fräna
fräna i en mening
stavning fräna
fräna annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ampra synonymt med fräna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)