Synonymerna.se logotyp

Synonymer till försköna

 

Synonymer till försköna

Engelsk översättning av försköna

  • beautify, embellish

Mer information om försköna

Vi har totalt sju synonymer till försköna, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för försköna, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad försköna betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till försköna. Exempelvis kan man söka efter andra ord för försköna samt även hur man stavar till försköna. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av försköna eller en mer djupgående förklaring av försköna egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till försköna är att leta efter antonymer till försköna, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om försköna

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för försköna i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till försköna

Ord som innehåller eller liknar försköna: förskona, försköna en bild, försköna sanningen, förskönande, förskönande omskrivning


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är försköna synonymt med både pryda och förhärliga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)