Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förhanden

 

Synonymer till förhanden

Mer information om förhanden

Vi har totalt en synonym till förhanden, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för förhanden inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet förhanden

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet förhanden i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till förhanden

Ord som innehåller eller liknar förhanden: förhandenvarande, förhandla, förhandla mellan parter, förhandling, förhandsbeställa, förhandsbeställd, förhandsbeställde, förhandsbeställning, förhandsbeställningarna, förhandsbeställningen, förhandsbeställt, förhandsnotis, förhandstitt, förhandstitt, förhandsvisning, på förhand, på förhand påpeka

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av förhanden

förhanden synonym
andra ord för förhanden
förhanden betyder
exempel förhanden
förhanden förklaring
definition förhanden
förhanden i en mening
stavning förhanden
förhanden annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är finnas just nu synonymt med förhanden, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)