Synonymerna.se logotyp

Synonymer till föreställningar

 

Synonymer till föreställningar

Sökvolym på internet för föreställningar

Sökvolymen för föreställningar är ca. 140 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 140 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om föreställningar

Vi har totalt tio synonymer till föreställningar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för föreställningar inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet föreställningar

  • Antal bokstäver: 15
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 10

Grundpoäng för ordet föreställningar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 25
  • Ordets poäng i Betapet: 28
  • Ordets poäng i WordFeud: 26

Närmeord till föreställningar

Ord som innehåller eller liknar föreställningar: falsk föreställning, förenklad föreställning, föreställning, föreställning av konstnär, föreställning på dagen

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av föreställningar

föreställningar synonym
andra ord för föreställningar
föreställningar betyder
exempel föreställningar
föreställningar förklaring
definition föreställningar
föreställningar i en mening
stavning föreställningar
föreställningar annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är föreställningar synonymt med både framföranden och pjäser, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)