Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förbryllad

 

Synonymer till förbryllad

Engelsk översättning av förbryllad

  • confused

Mer information om förbryllad

Vi har totalt sju synonymer till förbryllad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förbryllad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad förbryllad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till förbryllad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för förbryllad samt även hur man stavar till förbryllad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av förbryllad eller en mer djupgående förklaring av förbryllad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till förbryllad är att leta efter antonymer till förbryllad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om förbryllad

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för förbryllad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 26
  • Ordets poäng i Betapet: 28
  • Ordets poäng i WordFeud: 25

Närmeord till förbryllad

Ord som innehåller eller liknar förbryllad: förbrylla, förbryllande


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förbryllad synonymt med både förvånad och förvirrad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)