Synonymerna.se logotyp

Synonymer till förband

 

Synonymer till förband

Engelsk översättning av förband

  • unit

Sökvolym på internet för förband

Sökvolymen för förband är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om förband

Vi har totalt fyra synonymer till förband, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för förband, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet förband

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet förband i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till förband

Ord som innehåller eller liknar förband: flygförband, förbålt, förband av lättare fartyg, förbandet, förbanna, förbannad, förbannat

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av förband

förband synonym
andra ord för förband
förband betyder
exempel förband
förband förklaring
definition förband
förband i en mening
stavning förband
förband annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är förband synonymt med både bandage och enhet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)