Synonymerna.se logotyp

Synonymer till festmåltid

 

Synonymer till festmåltid

Sökvolym på internet för festmåltid

Sökvolymen för festmåltid är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om festmåltid

Vi har totalt en synonym till festmåltid, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för festmåltid inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad festmåltid betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till festmåltid. Exempelvis kan man söka efter andra ord för festmåltid samt även hur man stavar till festmåltid. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av festmåltid eller en mer djupgående förklaring av festmåltid egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till festmåltid är att leta efter antonymer till festmåltid, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om festmåltid

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för festmåltid i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till festmåltid

Ord som innehåller eller liknar festmåltid: stor festmåltid


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bankett synonymt med festmåltid, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)