Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fäste

 

Synonymer till fäste

Engelsk översättning av fäste

  • (allmänt "plats där något har starkt stöd") stronghold, fortress

Sökvolym på internet för fäste

Sökvolymen för fäste är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fäste

Vi har totalt fem synonymer till fäste, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fäste, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet fäste

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet fäste i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till fäste

Ord som innehåller eller liknar fäste: även fast, befäst, befästa, befästning, binda fast, del av fästningsmur, eldfast behållare, eldfast burk, eldfast kärl, eldfast kruka, eldfast skål

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av fäste

fäste synonym
andra ord för fäste
fäste betyder
exempel fäste
fäste förklaring
definition fäste
fäste i en mening
stavning fäste
fäste annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fäste synonymt med både värn och grepp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)