Synonymerna.se logotyp

Synonymer till efterfölja

 

Synonymer till efterfölja

Sökvolym på internet för efterfölja

Sökvolymen för efterfölja är ca. 40 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 40 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om efterfölja

Vi har totalt en synonym till efterfölja, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för efterfölja inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad efterfölja betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till efterfölja. Exempelvis kan man söka efter andra ord för efterfölja samt även hur man stavar till efterfölja. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av efterfölja eller en mer djupgående förklaring av efterfölja egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till efterfölja är att leta efter antonymer till efterfölja, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om efterfölja

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för efterfölja i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 26
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Närmeord till efterfölja

Ord som innehåller eller liknar efterfölja: efterföljande, efterföljare, efterföljaren


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är jaga synonymt med efterfölja, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)