Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till det är det verkligen

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till det är det verkligen.


Vad betyder det är det verkligen

Sett till sin synonym betyder det är det verkligen ungefär det kan du hoppa upp och sätta dig på, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till det är det verkligen.


Mer information om det är det verkligen

Andra sätt att lära sig mer kring vad det är det verkligen betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för det är det verkligen samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av det är det verkligen för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till det är det verkligen, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om det är det verkligen

  • Antal bokstäver: 17
  • Antal vokaler: 6
  • Antal konsonanter: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är det kan du hoppa upp och sätta dig på synonymt med det är det verkligen, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.