Synonymerna.se logotyp

Synonymer till densitometer

 

Synonymer till densitometer

Engelsk översättning av densitometer

  • densitometer

Exempelmeningar för densitometer

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet densitometer kan användas.

  1. När exakta värden är önskvärda handlar det alltså om mätningar av ett ämnes täthet, dessa mätningar utförs med någonting som kallas densitometer.
  2. Vår nya kompakta densitometer är en multi-variabel densitetsmätare konstruerad för debiteringsmätning av bland annat råolja.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Mer information om densitometer

Vi har totalt en synonym till densitometer, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för densitometer, det finns även två exempelmeningar som kan hjälpa dig med hur du kan använda densitometer i en mening.

Andra sätt att lära sig mer kring vad densitometer betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till densitometer. Exempelvis kan man söka efter andra ord för densitometer samt även hur man stavar till densitometer. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av densitometer eller en mer djupgående förklaring av densitometer egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till densitometer är att leta efter antonymer till densitometer, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om densitometer

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för densitometer i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är densitetsmätare synonymt med densitometer, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)