Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till den heliga skrift

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till den heliga skrift.


Vad betyder den heliga skrift

Sett till sin synonym betyder den heliga skrift ungefär bibeln, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till den heliga skrift. Vår databas innehåller även flera engelska översättningar till den heliga skrift.


Engelsk översättning av den heliga skrift

Här nedan hittar du engelska översättningar till frasen den heliga skrift.


Mer information om den heliga skrift

Andra sätt att lära sig mer kring vad den heliga skrift betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av den heliga skrift är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om den heliga skrift

  • Antal bokstäver: 15
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bibeln synonymt med den heliga skrift, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.