Synonymerna.se logotyp

Synonymer till delad

 

Synonymer till delad

Engelsk översättning av delad

  • shared, split

Sökvolym på internet för delad

Sökvolymen för delad är ca. 90 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 90 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om delad

Vi har totalt fem synonymer till delad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för delad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet delad

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet delad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 6

Närmeord till delad

Ord som innehåller eller liknar delad: ägodelar, andelar, avdela, beskrivas på ett ofördelaktigt sätt, beståndsdelar, beteendelära, bild av hopklistrade delar, bildmeddelande, bladdelar ovan mark, brådskande meddelande, Candela, där två delar sitter ihop, dela

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av delad

delad synonym
andra ord för delad
delad betyder
exempel delad
delad förklaring
definition delad
delad i en mening
stavning delad
delad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är delad synonymt med både ambivalent och isär, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)