Synonymerna.se logotyp
 

Dagens ord den 23 november 2022: fågelskådare

Varje dag väljer vi ut ett ord som vi dubbar till "dagens ord", och här kan du läsa mer om dagens ord den 23 november 2022.

Det utvalda ordet denna dag är: fågelskådare.


Synonymer till fågelskådare

En sak som säger ganska mycket om ett ord är dess synonymer, och några exempel på synonymer till ordet fågelskådare är: ornitolog, augur.

Synonymerna är hämtade från vår databas, så kolla gärna in på ordets huvud-sida på vår sajt för att hitta fler synonymer till fågelskådare.


Exempel på hur fågelskådare kan användas

Här nedan följer några exempel på hur ordet "fågelskådare" kan användas när man använder det rent språkligt, eller i en text. Meningarna är hämtade från sajten I en mening, klicka dig gärna vidare in på ordets sida där för att se fler exempel på fågelskådare i en mening.

  1. Nu kan man rent av diagnostisera genomsnittliga IT-tekniker och fågelskådare, grupper vars beteenden alltså medikaliseras.  
  2. Det finns även ett skogsreservat dit fågelskådare brukar bege sig för att titta på de över 350 olika fågelarterna som finns i Grekland.  
  3. Arten har ett utpräglat, djupt, skorrande, dovt lockläte; korrp, som ofta upprepas 3–4 gånger, vilket är diagnostiskt och kan urskiljas från andra kråkfåglar även av en mer ovan fågelskådare.  

Denna sida uppdaterades senast 2022-11-23


Här kan du hitta listan med alla ord som har valts ut till dagens ord tidigare: Alla "Dagens ord".