Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till blödare

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till blödare.


Vad betyder blödare

Sett till sina synonymer betyder blödare ungefär blödarsjuk, men är även synonymt med exempelvis "blödarsjuk person". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till blödare. Vår databas innehåller även en engelsk översättning till blödare.


Engelsk översättning av blödare

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet blödare.


Närmeord till blödare

I vår databas över ord finns 13 ord som innehåller eller liknar blödare. Här kommer de tio första.


Mer information om blödare

Andra sätt att lära sig mer kring vad blödare betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av blödare är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om blödare

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för blödare i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är blödare synonymt med både blödarsjuk och blödarsjuk person, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.