Synonymerna.se logotyp

Synonymer till betydlig

 

Synonymer till betydlig

Engelsk översättning av betydlig

  • considerable, significant

Sökvolym på internet för betydlig

Sökvolymen för betydlig är ca. 40 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 40 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om betydlig

Vi har totalt två synonymer till betydlig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för betydlig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet betydlig

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet betydlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till betydlig

Ord som innehåller eller liknar betydlig: en mycket obetydlig mängd, liten och obetydlig, obetydlig, obetydlig sak, obetydliga, obetydliga småsaker, obetydligast

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av betydlig

betydlig synonym
andra ord för betydlig
betydlig betyder
exempel betydlig
betydlig förklaring
definition betydlig
betydlig i en mening
stavning betydlig
betydlig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är betydlig synonymt med både väsentlig och avsevärd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)