Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bank

 

Synonymer till bank

Engelsk översättning av bank

  • bank

Sökvolym på internet för bank

Sökvolymen för bank är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är bänk

Mer information om bank

Vi har totalt en synonym till bank, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bank, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bank betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bank. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bank samt även hur man stavar till bank. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bank eller en mer djupgående förklaring av bank egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bank är att leta efter antonymer till bank, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bank

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för bank i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till bank

Ord som innehåller eller liknar bank: bänk, banka, banka på, bankande, bankett, bankkonto, bankrutt, bankvalv, diskbänk, dra i långbänk, drivbänk, gråta hela vägen till banken, rubank, sandbank


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sandrev synonymt med bank, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)