Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till avslagit

Här nedanför hittar du samtliga en synonymer till avslagit.

ratat


Vad betyder avslagit

Sett till sin synonym betyder avslagit ungefär ratat, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till avslagit. Vår databas innehåller även flera engelska översättningar till avslagit.


Engelsk översättning av avslagit

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet avslagit.


Närmeord till avslagit

I vår databas över ord finns 5 ord som innehåller eller liknar avslagit.


Mer information om avslagit

Andra sätt att lära sig mer kring vad avslagit betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för avslagit samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av avslagit för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till avslagit, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om avslagit

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för avslagit i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ratat synonymt med avslagit, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.