Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avkönad

 

Synonymer till avkönad

Mer information om avkönad

Vi har totalt en synonym till avkönad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för avkönad inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad avkönad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till avkönad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för avkönad samt även hur man stavar till avkönad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av avkönad eller en mer djupgående förklaring av avkönad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till avkönad är att leta efter antonymer till avkönad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om avkönad

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för avkönad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till avkönad

Ord som innehåller eller liknar avkönad: avköna


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är snöpt synonymt med avkönad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)