Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avancerad

 

Synonymer till avancerad

Engelsk översättning av avancerad

  • advanced

Sökvolym på internet för avancerad

Sökvolymen för avancerad är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om avancerad

Vi har totalt tre synonymer till avancerad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för avancerad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad avancerad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till avancerad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för avancerad samt även hur man stavar till avancerad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av avancerad eller en mer djupgående förklaring av avancerad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till avancerad är att leta efter antonymer till avancerad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om avancerad

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för avancerad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Närmeord till avancerad

Ord som innehåller eller liknar avancerad: avancera, avancera osjyst, avancerad examen, avancerat


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är avancerad synonymt med både svår och invecklad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)