Synonymerna.se logotyp

Synonymer till åvägabringa

 

Synonymer till åvägabringa

Mer information om åvägabringa

Vi har totalt en synonym till åvägabringa, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för åvägabringa inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad åvägabringa betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till åvägabringa. Exempelvis kan man söka efter andra ord för åvägabringa samt även hur man stavar till åvägabringa. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av åvägabringa eller en mer djupgående förklaring av åvägabringa egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till åvägabringa är att leta efter antonymer till åvägabringa, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om åvägabringa

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 5
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för åvägabringa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 25
  • Ordets poäng i Betapet: 25
  • Ordets poäng i WordFeud: 23

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är åstadkomma synonymt med åvägabringa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)