Synonymerna.se logotyp

Synonymer till antagonist

 

Synonymer till antagonist

Antonymer (motsatsord) till antagonist

Engelsk översättning av antagonist

  • antagonist

Sökvolym på internet för antagonist

Sökvolymen för antagonist är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om antagonist

Vi har totalt en synonym till antagonist, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för antagonist, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet antagonist

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet antagonist i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till antagonist

Ord som innehåller eller liknar antagonist: antagonism

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av antagonist

antagonist synonym
andra ord för antagonist
antagonist betyder
exempel antagonist
antagonist förklaring
definition antagonist
antagonist i en mening
stavning antagonist
antagonist annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är motståndare synonymt med antagonist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är agonist en antonym till antagonist.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)