Synonymerna.se logotyp

Synonymer till annan plats

 

Synonymer till annan plats

Mer information om annan plats

Vi har totalt en synonym till annan plats, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för annan plats inlagda i vår databas ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad annan plats betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till annan plats. Exempelvis kan man söka efter andra ord för annan plats samt även hur man stavar till annan plats. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av annan plats eller en mer djupgående förklaring av annan plats egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till annan plats är att leta efter antonymer till annan plats, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om annan plats

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Närmeord till annan plats

Ord som innehåller eller liknar annan plats: avdelning på annan plats, på annan plats


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är annanstans synonymt med annan plats, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)