Synonymerna.se logotyp

Synonymer till älta

 

Synonymer till älta

Engelsk översättning av älta

  • (mest bildligt "diskutera el. tänka samma sak om och om igen") knead, dwell on

Sökvolym på internet för älta

Sökvolymen för älta är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om älta

Vi har totalt fyra synonymer till älta, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för älta, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad älta betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till älta. Exempelvis kan man söka efter andra ord för älta samt även hur man stavar till älta. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av älta eller en mer djupgående förklaring av älta egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till älta är att leta efter antonymer till älta, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om älta

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för älta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till älta

Ord som innehåller eller liknar älta: älta en fråga, altan, altar, altare, altarets sakrament, altarförhänge, altargång, altarplats, altarrum, altarskåp, altartak , altartavla, biovältare, dalta


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är älta synonymt med både tjata och upprepa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)