Synonymerna.se logotyp

Synonymer till ålla

 

Synonymer till ålla

Vad betyder ålla?

Se ollning.

Texten uppdaterades senast 2016-05-07

Engelsk översättning av ålla

  • everyone, all, everybody

Närmeord till ålla

Ord som innehåller eller liknar ålla: alla länder utom hemlandet, alla möjliga, alla möjliga personer, alla möjliga riktningar, alla på en gång, alla slags, alla sorters, alla tiders, behålla fattningen, beställa i förväg, bibehålla ståndpunkt, få kalla fötter, få kalla handen, få kalla kårar, fälla, fålla

Mer information om ålla

Vi har totalt två synonymer till ålla, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för ålla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet ålla

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för ordet ålla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är ålla synonymt med både olla och ollning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)