Synonymerna.se logotyp
 

Vad betyder adrenarke

Adrenarke är den period strax före puperteten då manligt könshormon, hos både pojkar och flickor, börjar bildas.


Vår databas innehåller även en engelsk översättning till adrenarke

Texten uppdaterades senast 2016-03-27


Engelsk översättning av adrenarke

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet adrenarke.


Mer information om adrenarke

Andra sätt att lära sig mer kring vad adrenarke betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för adrenarke samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av adrenarke för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till adrenarke, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om adrenarke

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för adrenarke i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.