Synonymerna.se logotyp

Synonymer till adligt stånd

 

Synonymer till adligt stånd

Mer information om adligt stånd

Vi har totalt en synonym till adligt stånd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för adligt stånd inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet adligt stånd

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 8

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av adligt stånd

adligt stånd synonym
andra ord för adligt stånd
adligt stånd betyder
exempel adligt stånd
adligt stånd förklaring
definition adligt stånd
adligt stånd i en mening
stavning adligt stånd
adligt stånd annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är adel synonymt med adligt stånd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)