Synonymerna.se logotyp

Synonymer till abrovink

Synonymer till abrovink

Exempelmeningar för abrovink

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet abrovink kan användas.

  1. Ordet abrovink används generellt sett för att beskriva en tillfällig och lite listig lösning.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Närmeord till abrovink

Ord som innehåller eller liknar abrovink: abrovinkel, abrovinsch

Sökvolym på internet för abrovink

Sökvolymen för abrovink är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om abrovink

Vi har totalt åtta synonymer till abrovink, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en exempelmening som kan hjälpa dig med hur du kan använda abrovink i en mening, men vi har tyvärr inte fått in någon engelsk översättning ännu.

Data om ordet abrovink

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet abrovink i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är abrovink synonymt med både abrovinsch och fiffel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)