Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror

Här nedanför hittar du samtliga synonymer till 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror.


Vad betyder 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror

Sett till sin synonym betyder 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror ungefär E 477, lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror.


Mer information om 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror

Andra sätt att lära sig mer kring vad 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror

  • Antal bokstäver: 35
  • Antal vokaler: 15
  • Antal konsonanter: 20

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är E 477 synonymt med 1.2-propylenglykolestrar av fettsyror, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.